Wiatrownica modułowa Murano dla spójnej estetyki dachu

Budmat tempa nie zwalnia. Poszukuje i oferuje swoim Klientom nowe rozwiązania odpowiadające zarówno ich potrzebom, jak i potrzebom nowoczesnego budownictwa. Dzisiaj prezentujemy mały, lecz mający duży wpływ na ostateczny wygląd element, który sprawia, że dach jest kompletny, w jednej stylistyce i kolorze bez potrzeby dodatkowego nakładu pracy dekarza.

To kropka nad i, którą stawiamy na naszym dachu!

Do rodziny blachodachówki modułowej Murano dołącza dekoracyjna wiatrownica modułowa. Wyczekiwana, zarówno przez inwestorów, jak i dekarzy, będąca dopełnieniem wyglądu dachu pokrytego blachodachówką modułową Murano. Nowoczesna i elegancka, a jednocześnie odważna w kształcie i stylistyce robi prawdziwą rewolucję na dachu.

Wiatrownica modułowa Murano to produkt idealny i niepowtarzalny, drugi po tej dedykowanej do Venecji, który oferujemy.  Wykonana z blachy stanowi element wykończeniowy boczny, będący dopełnieniem estetyki dachu. Kompletny, pięknie wykończony dach z Murano to efekt precyzji wykonania wszystkich elementów dachu, począwszy od blachodachówki, dedykowanych elementów – gąsiora i wiatrownicy, na modułowych obróbkach dachowych kończąc.

Wszyscy jesteśmy zgodni, że estetyka i piękno jest ważne, lecz to nie wszystkie zalety wiatrownicy Murano. To także komfort i oszczędność czasu dekarza, otwory do wkrętów są już wyznaczone zatem eliminują potrzebę dodatkowej pracy. Co więcej, wkręcając wkręty w wyznaczone otwory w wiatrownicy i arkuszu blachodachówki, otrzymujemy po zmontowaniu jednolitą estetyczną całość.

Mamy też aspekt ekologiczny, równie ważny jak użytkowy - zmniejszamy wpływ na środowisko naturalne. Z jednej strony, z uwagi na krótszy czas montażu i potrzebny mniejszy docisk i moment obrotowy oszczędzamy baterie, z drugiej eliminujemy niepotrzebne odpady w postaci wiórów metalowych.

Szeroka paleta blachodachówek z oferty Budmat to gama produktów, która zyskała uznanie i cieszy się niesłabnącym zainteresowaniem wśród osób budujących i remontujących domy.

Wiatrownica modułowa Murano - przyszłość estetyki dachu!