Nowość w ofercie - Flamingo SATIN!

Budmat, lider funkcjonalnych i estetycznych rozwiązań, stale poszukuje nowych możliwości, by dostarczać klientom sprawdzone i niezawodne produkty, ale też takie, które są estetyczne i podobają się użytkownikom.

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów preferujących nowoczesne i nieszablonowe rozwiązania w budownictwie, w ofercie Budmat pojawia się dedykowany produkt klasy Premium - Flamingo SATIN. To, dobrze już znany, doceniany i najchętniej wybierany przez użytkowników, stalowy system rynnowy Flamingo w nowej, eleganckiej odsłonie.

Wyjątkowość Flamingo SATIN to niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju wygląd. Jego satynowa matowa powłoka sprawia wrażenie miękkości i głębi aksamitu.

Wygląd to jedno, lecz system Flamingo SATIN to przede wszystkim niezawodne odprowadzenie wody z dachu i ochrona elewacji oraz bezpośredniego otoczenia budynku przed wodą na długie lata użytkowania. Obustronna powłoka zabezpiecza system przed korozją i mechanicznym zużyciem nawet w trudnych warunkach atmosferycznych. Warte podkreślenia są też jej szczególne walory ekologiczne – zastosowane do produkcji surowce i rozwiązania technologiczne czynią ją jeszcze bardziej przyjazną środowisku, a pamiętać trzeba też, że stal z której jest wykonana w 100% podlega recyklingowi, bez tworzenia szkodliwych odpadów.

40 lat gwarancji to pewność niezawodnego i pięknego dachu na długie lata użytkowania.

Flamingo SATIN  - elegancki  system rynnowy z nową matową powłoką GreenCoat RWS Pro BT z huty SSAB, producenta najlepszej stali do pokryć dachowych i systemów rynnowych, pozwala na spójne matowe wykończenie dachu.

Dostępny w rozmiarze 135/90 w kolorach:

Czarny mat satynowy (M015)

Brązowy mat satynowy (M434)

Grafitowy mat satynowy (M455)

W powłoce GreenCoat RWS Pro BT dostępny jest każdy element systemu – od rynien po haki i denka, by tworzyć spójną całość dachu, podkreślając jego szlachetny wygląd.